Handelsbetingelser

Betaling
(Indsæt betalingsmuligheder og, hvis der tages kortgebyrer, satserne herfor.)
(Hvis I tilbyder betaling med bankoverførsel, check el. lign., indsæt da følgende sætning:  Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Levering

Regnbueleg.dk leverer med Post Danmark eller GLS-pakkeshop, hvor fragtomkostningerne er afgørende for forsendelsens størrelse og vægt. Du kan også vælge at få sendt pakken til din arbejdsplads, blot angiv det i leveringsadressen. Vi leverer også til Færøerne, Grønland og udlandet, kontakt os her for leveringspriser.
Rettidig levering forudsætter, at Post Danmark/GLS overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne når du handler på www.Regnbueleg.dk, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, da kontakt os på e-mail og vi fremsender en returseddel som skal vedlægges varen ved returnering. Da varen skal sælge igen i Internetbutik, skal den returneres i original ubeskadiget emballage og i uåbnet stand. Den originale emballage er altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen, dog kan du ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). 
                                                                                                                    


Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Varer som ikke fremstår som lagervarer, eksempelvis hvor der står leveringstid 3-7 dage, det er primært legesager af mærket Kidkraft og La Siesta.

Reklamationsret

Når du handler hos os som kunde, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig og uhensigtsmæssig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 1 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, mobil/ tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Regnbueleg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand - alle oplysninger er fortrolige.
 
Som registreret hos Regnbueleg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
Info@Regnbueleg.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. september 2017