Om os

Regnbueleg.dk

Det er vores vision at www.Regnbueleg.dk er din foretrukne internet butik, når du skal handle legetøj og interiør enten til dig selv eller til gave. Legetøjet skal være af kvalitet, i flot design og lækkert at røre ved og samtidig anderledes end hvad man man få alle andre steder.

Vi vil gerne tilbyde dig et bredt udvalg af lækkert og sjov kvalitetslegetøj. Legetøj skal være spændende og sjovt at lege med, så dit barn hele tiden er nysgerrig og vil undersøge og udfordres - og ikke mindst gentage legen om og om igen.

Legetøj skal have en stor legeværdi og en god indlæringsværdi, derfor vælger vi vores produkter ud med omhu. Vi følger vigtigheden i, at det legetøj vi tilbyder, kan stimulere og styrke flere områder samtidig; barnets sanser, fantasi, kreativitet og motorik ud fra barnets alder og niveau.

Hos Regnbueleg.dk kan vi også tilbyde salg af institutions legetøj, på vores shop finder du et stor udvalg af legetøj som er særlig pædagogisk egnede. Du kan nemt handle legetøj med EAN, blot ved køb, oplys EAN nummeret under bemærkninger og vælg EAN som betalingsform, se under Institionslegetøj for mere information. 

 

Alt legetøj vi tilbyder, lever op til legetøjsdirektivet, EN71, 1-2-3, som er EU's lovkrav for godkendelsen af legetøjet/CE mærkningen.

 

Leder du efter noget bestemt, kan du se produkt menuen til venstre eller i søgefeltet. Søgefeltet kan godt drille, og vil helst have det præcise ord. Finder du ikke det du søger, da send os gerne en mail; info@regnbueleg.dk så skal vi hjælpe dig og vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker, store som små.

 

Vi vil meget gerne have din tilbage melding, ris og ros til os, til legetøjet, til hjemmesiden, eller er der produkter du savner på vores side, da lad os gerne vide. 

 

Succen for os, er når du som kunder handler hos os igen og bliver ved med at handle hos os, ydermere når du anbefaler os til din omgangskreds.

Vi vil gerne skabe en god stemning og følelse, når du handler med os - håber, at det er lykkedes for os.

 

Rigtig god fornøjelse

Charlotte

Regnbueleg.dk

2770 Kastrup

CVR: 33132719

E-maiil: info@regnbueleg.dk

Åbningstider: Alle hverdage fra 08.30 - 15.00 kontakt os per e-mail.